LAURA

/
LAURA

Arta a fost întodeauna o pasiune pentru mine, iar de patru ani am găsit o modalitate de a-mi manifesta această pasiune prin arta tatuajelor.

Fiecare tatuaj pe care îl creez este o poveste unică, o manifestare a personalității și experiențelor fiecărei persoane.

Prin intermediul tatuajelor, pot aduce la viață viziunile și ideile clienților mei, transformându-le în lucrări de artă care vor rămâne pentru totdeauna.

Stilul pe care îl abordez in principal este cel realist, alb-negru. Acest stil îmi permite să redau detaliile și texturile într-un mod expresiv și autentic, jucându-mă cu umbrele și contrastul acestora. Cu toate acestea, mă bucur să îmbin și culori în anumite contexte, dând o notă de viață și dinamism.

Te aștept să concepem un tatuaj unic care să transmită emoție și să creem o conexiune profundă între arta mea și cel care o poartă.

tatuaje realizate de către laura

prețuri tatuaje laura

Vino să te tatuezi la LAURA!

Te-ai hotărât? Scrie-ne acum și programează-te la Laura:
×

Salutare!

Scrie-ne pe Whats App următoarele informații: Nume și Prenume - Numărul de Telefon - Ce tatuaj/piercing îți dorești (poza) - Zona în care ți-l dorești
Oferindu-ne aceste informații, îți vom trimite o ofertă în cel mai scurt timp!  Apasă mai jos pe numele nostru și te redirecționăm către Whats app.

× Programează-te online