ISA

/
ISA

De-a lungul ultimilor doi ani, pasiunea mea pentru arta tatuajului a prins contur și a devenit un mod unic prin care îmi exprim creativitatea.

Stilul fine line mă atrage prin eleganța și subtilitatea sa. Îmi place să lucrez cu ace subțiri și precizia este o provocare constantă pe care o ador.

Mă fascinează și frumusețea stilului ornamental. Aceste modele intricate și detaliile subtile mă captivează de fiecare dată. Îmi place să creez lucrări personalizate, care să spună povestea unică a fiecărui client.

De-a lungul timpului, am învățat că tatuajele sunt mult mai mult decât desene pe piele. Ele sunt expresia individualității și pasiunii noastre, o modalitate de a ne eterniza amintirile și de a comunica cu lumea.

tatuaje realizate de către ISA

Prețuri tatuaje isa

Vino să te tatuezi la ISA!

Te-ai hotărât? Scrie-ne acum și programează-te la Isa:
×

Salutare!

Scrie-ne pe Whats App următoarele informații: Nume și Prenume - Numărul de Telefon - Ce tatuaj/piercing îți dorești (poza) - Zona în care ți-l dorești
Oferindu-ne aceste informații, îți vom trimite o ofertă în cel mai scurt timp!  Apasă mai jos pe numele nostru și te redirecționăm către Whats app.

× Programează-te online