Răzvan

/
Răzvan

Deși pasiunea mea pentru tatuaje a început cu mult timp în urmă, 2017 este anul în care am început să lucrez profesional.


Realismul este ceea ce mă definește cu adevărat. Prin intermediul artei tatuajelor, am reușit să transform în realitate visele și imaginile celor care mi-au trecut pragul.

Cu mândrie, pot spune că am obținut câteva premii la convenții de tatuaje, unde am avut ocazia să îmi expun creațiile și să împărtășesc pasiunea mea cu alți artiști talentați.

Pe lângă asta, sunt și onorat să fiu conducătorul unui salon de tatuaje, unde împărtășesc cunoștințele mele și îi încurajez pe alți artiști talentați să-și dezvolte propriul potențial. Echipa noastră de șase oameni aduce împreună o varietate de stiluri și perspective, creând un mediu vibrant și creativ în care fiecare client se simte în siguranță și încrezător că visurile lor vor prinde viață pe piele.

Această călătorie în lumea tatuajelor m-a învățat multe lecții despre răbdare, dedicare și abilitatea de a comunica prin artă. Sunt profund recunoscător că am avut ocazia să fac parte din această comunitate și să fiu înconjurat de oameni pasionați care împărtășesc aceeași iubire pentru arta tatuajelor. În continuare, sunt nerăbdător să îmbunătățesc și să explorez noi orizonturi în această industrie fascinantă.

tatuaje realizate de către RĂZVAN

Prețuri tatuaje răzvan

Vino să te tatuezi la răzvan!

Te-ai hotărât? Scrie-ne acum și programează-te la Răzvan:
×

Salutare!

Scrie-ne pe Whats App următoarele informații: Nume și Prenume - Numărul de Telefon - Ce tatuaj/piercing îți dorești (poza) - Zona în care ți-l dorești
Oferindu-ne aceste informații, îți vom trimite o ofertă în cel mai scurt timp!  Apasă mai jos pe numele nostru și te redirecționăm către Whats app.

× Programează-te online