Îndepărtarea tatuajelor cu laser

/
Îndepărtarea tatuajelor cu laser

Îndepărtarea tatuajelor se face cu un aparat pe bază de pulsații laser, care sparge moleculele de cerneală din pielea astfel încât organismul să le poată elimina treptat. O parte din cerneală iese la suprafața pielii, iar partea care rămâne este distrusă în bucăți din ce în ce mai mici. Particulele mici sunt apoi procesate de corp, preluate de către sistemul limfatic și eliminate în mod natural, prin transpirație/urină.

Î: Este dureros procesul de scoatere a tatuajelor?

R: Da, procesul de îndepărtare este destul de dureros, întrucât la nivelul pielii apar mici arsuri, iar localizarea tatuajului poate determina de asemenea cât de dureros va fi acest proces.

Î: Cum va arăta tatuajul după ședințele de laser?

R: După procedura de îndepărtare cu laser, zona tatuată va fi înroșită și relativ umflată, iar în unele cazuri pot apărea mici vezicule cu limfă și cojițe/cruste. Acestea nu trebuie rupte/sparte.  Asigurați-vă că aplicați în mod regulat un produs de îngrijire a pielii specific (produse ce pot fi achiziționate din salon) și purtați un bandaj curat până când zona este complet vindecată.

Zona tatuată va începe să arate din ce în ce mai estompată/decolorată (după vindecare) cu fiecare ședință pe care o realizați.

Î: Care sunt factorii de care depind rezultatele acestui procedeu?

R: Printre factorii de care depinde îndepărtarea unui tatuaj se numără:

– vârsta tatuajului;

– modul în care acesta a fost realizat/adâncimea la care se află în piele;

– localizarea pe corp;

– organism;

– culoarea/calitatea tușului folosit;

Î: Câte ședințe sunt necesare pentru îndepărtarea unui tatuaj?

R: În medie, sunt necesare între 10-15 ședințe, însă acest termen poate varia pentru fiecare persoană în parte. Dacă îndepărtarea se dorește doar parțială (pentru un viitor cover-up – vezi detalii), numărul de ședințe poate fi unul mai scăzut, însă pentru o îndepărtare totală, perioada poate crește.

Î: Cât trebuie să aștept între ședințele de laser?

R: Este important ca între proceduri să treacă măcar 4 săptămâni.

Î: Care este prețul unei ședințe de îndepărtare cu laser?

R: La Old Ink București, această procedură are prețurile pornesc de la 150 lei/ședință pentru tatuajele mici. După un consult gratuit la salon vi se poate oferi o cotație exactă de preț pentru tatuajul dvs.

Pentru a face o programare, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0727206020.

Solicită o programre online

Ne puteți scrie pe Whats App la numărul de telefon +40 727 206 020

Te rugăm să specifici următoarele: 
– Nume și Prenume, Numărul de telefon, Modelul dorit (poza), Zona și Mărimea.

×

Salutare!

Scrie-ne pe Whats App următoarele informații: Nume și Prenume - Numărul de Telefon - Ce tatuaj/piercing îți dorești (poza) - Zona în care ți-l dorești
Oferindu-ne aceste informații, îți vom trimite o ofertă în cel mai scurt timp!  Apasă mai jos pe numele nostru și te redirecționăm către Whats app.

× Programează-te online