/
Îndepărtarea tatuajelor cu laser

Îndepărtarea tatuajelor se face cu un aparat pe bază de pulsații laser, care sparge moleculele de cerneală din pielea astfel încât organismul să le poată elimina treptat. O parte din cerneală iese la suprafața pielii, iar partea care rămâne este distrusă în bucăți din ce în ce mai mici. Particulele mici sunt apoi procesate de corp, preluate de către sistemul limfatic și eliminate în mod natural, prin transpirație/urină.

PREȚ

250 RON + TVA ȘEDINȚA DE ÎNDEPĂRTARE TATUAJ
  • TATUAJE PÂNĂ ÎN 150 cm2 : 250 - 450 RON + TVA
  • TATUAJE MAI MARI DE 150 cm2 : 3 RON / cm2 + TVA
per ședință

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI LEGATE DE ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR LA OLD INK

ESTE DUREROS PROCESUL DE SCOATERE A TATUAJELOR?

DA, PROCESUL DE ÎNDEPĂRTARE ESTE DESTUL DE DUREROS, ÎNTRUCÂT LA NIVELUL PIELII APAR MICI ARSURI, IAR LOCALIZAREA TATUAJULUI POATE DETERMINA DE ASEMENEA CÂT DE DUREROS VA FI ACEST PROCES.

CUM VA ARĂTA TATUAJUL DUPĂ ȘEDINȚELE DE LASER?

DUPĂ PROCEDURA DE ÎNDEPĂRTARE CU LASER, ZONA TATUATĂ VA FI ÎNROȘITĂ ȘI RELATIV UMFLATĂ, IAR ÎN UNELE CAZURI POT APĂREA MICI VEZICULE CU LIMFĂ ȘI COJIȚE/CRUSTE. ACESTEA NU TREBUIE RUPTE/SPARTE.  ASIGURAȚI-VĂ CĂ APLICAȚI ÎN MOD REGULAT UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE A PIELII SPECIFIC (PRODUSE CE POT FI ACHIZIȚIONATE DIN SALON) ȘI PURTAȚI UN BANDAJ CURAT PÂNĂ CÂND ZONA ESTE COMPLET VINDECATĂ.
Zona tatuată va începe să arate din ce în ce mai estompată/decolorată (după vindecare) cu fiecare ședință pe care o realizați.

CARE SUNT FACTORII DE CARE DEPIND REZULTATELE ACESTUI PROCEDEU?

PRINTRE FACTORII DE CARE DEPINDE ÎNDEPĂRTAREA UNUI TATUAJ SE NUMĂRĂ:

vârsta tatuajului, modul în care acesta a fost realizat/adâncimea la care se află în piele, localizarea pe corp, organism și culoarea respectiv calitatea tușului folosit

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA UNUI TATUAJ?

ÎN MEDIE, SUNT NECESARE ÎNTRE 10-15 ȘEDINȚE, ÎNSĂ ACEST TERMEN POATE VARIA PENTRU FIECARE PERSOANĂ ÎN PARTE. DACĂ ÎNDEPĂRTAREA SE DOREȘTE DOAR PARȚIAL (PENTRU UN VIITOR COVER-UP), NUMĂRUL DE ȘEDINȚE POATE FI UNUL MAI SCĂZUT, ÎNSĂ PENTRU O ÎNDEPĂRTARE TOTALĂ, PERIOADA POATE CREȘTE.

CÂT TREBUIE SĂ AȘTEPT ÎNTRE ȘEDINȚELE DE LASER?

ESTE IMPORTANT CA ÎNTRE PROCEDURI SĂ TREACĂ CEL PUȚIN PATRU SĂPTĂMÂNI.

CARE ESTE PREȚUL UNEI ȘEDINȚE DE ÎNDEPĂRTARE CU LASER?

LA OLD INK BUCUREȘTI, PENTRU ACEASTĂ PROCEDURĂ PREȚURILE PORNESC DE LA 250 LEI / ȘEDINȚĂ + TVA PENTRU ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR MICI. DUPĂ UN CONSULT GRATUIT LA SALON VI SE POATE OFERI O COTAȚIE EXACTĂ DE PREȚ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA TATUAJULUI DVS.

Pentru a face o programare, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0727206020.

LET’S GET IN TOUCH!

PROGRAMĂRI CONSULTANȚĂ  îndepartare tatuaje laser  ÎNTREBĂRI ESTIMATIV DE PREȚ

formular de contact

Completează formularul cu datele de contact și te vom contacta în cel mai scurt timp.