Intrebari si Conditii

Salon tatuaje Old Ink Bucuresti - Salon tatuaje si piercing Bucuresti, Strada Witting 26, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 0727206020 Email: [email protected]

Intrebari frecvente

Cum se realizeaza un tatuaj?
Pentru realizarea tatuajului se foloseste un sablon facut de catre artistul tatuator pe baza modelului ales. Acesta se aplica pe piele, iar mai apoi se trece la procesul efectiv. Operatiunea de tatuare se realizeaza prin introducerea pigmentului in piele cu ajutorul unui ac de unica folosinta, angrenat de un dispozitiv electric.
Cat de tare doare un tatuaj?
Durerea este ceva relativ si fiecare persoana o percepe diferit. In cele mai multe din cazuri, persoanele de sex feminin au considerat ca durerea provocata de epilat este mai mare decat cea a tatuajului.
Cum se ingrijeste un tatuaj?
Pe tatuajul proaspat facut se aplica o folie de protectie care se tine 3 ore. Dupa 3 ore, se da jos folia si se spala tatuajul cu apa calduta si sapun antibacterian. Se usuca zona prin tamponare cu prosoape de hartie si se aplica un strat subtire de unguent sau crema recomandata de 3-4 ori pe zi. Operatiunea spalare-hidratare se repeta pe toata durata vindecarii(minim 15 zile).
Ce ace se folosesc pentru tatuaj si piercing?
Toate acele folosite la tatuaje si piercing sunt sterile si de unica folosinta si se desigileaza in fata clientului.
Am o idee dar nu am un model de tatuaj exact. Cum procedez?
La Old Ink, putem crea orice model de tatuaj pe baza unor idei date de client. Fie ca facem un model de la 0 sau facem modificari pe un model existent, ne asiguram tot timpul ca vom realiza un model potrivit pentru fiecare.
Care sunt preturile?
Pretul pentru un piercing este de 100 de lei. Pretul include montajul si bijuteria din inox medicinal, sterilizata. La tatuaje pretul minim este de 150 lei pentru un tatuaj ce nu depaseste 5cm si durata de executie nu depaseste o ora.La modele mai mari si mai complexe, pretul se calculeaza in functie de durata, pornind de la 150 lei/ora. Pentru a putea estima un pret avem nevoie de un model cat mai clar si o dimensiune cat mai exacta.
Cat ma costa sa imi tatuez toata mana?
Un tatuaj pe tot bratul (full sleeve) se face in mai multe sedinte si se intinde pe o perioada mai mare de timp. In functie de complexitate, se stabileste numarul de sedinte (4-6 sedinte).Pretul pe sedinta e de 1000 de lei. Sedintele se fac la intervale de 2 saptamani pentru a se vindeca etapa precedenta. Avand aceste informatii, putem spune ca un tatuaj pe tot bratul pleaca de la 4000 de lei, suma care se imparte pe fiecare sedinta, iar durata de executie este de aproximativ 2 luni.

ATENTIE!

Toti clientii salonului de tatuaje si piercing Old Ink Bucuresti trebuie sa aibe asupra lor un act de identitate. Nu se fac tatuaje persoanelor sub 18 ani, decat daca au minim 16 ani si vin insotite de un parinte sau tutore legal(prezenta buletinului de identitate obligatorie). Pentru piercing, varsta minima este de 16 ani impliniti.

  • Nu se realizeaza tatuaje sau piercing persoanelor in stare de ebrietate sau care au consumat substante stupefiante.
  • Nu se realizeaza tatuaje femeilor insarcinate sau care alapteaza.
  • Nu se realizeaza tatuaje sau piercing peroanelor care sufera de: sida, hepatita, hemofilie, epilepsie, boli transmisibile, boli de inima, diabet zaharat, afectiuni dermatologice.
  • Persoanele care nu respecta instructiunile de ingrijire primite sunt direct responsabile de rezultatul final. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Viziteaza-ne pe Instagram Instagram
 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau