Despre Noi

Salon tatuaje bucuresti

Povestea noastră

Povestea salonului de tatuaje Old Ink București a început din dorința materializării unei pasiuni puternice pentru artă vizuală pe care Răzvan, fondatorul acestui business, a avut-o încă din copilărie.
"Am fost fascinat dintotdeauna de tatuaje și de artă desenului în general. Totul a plecat de la dorința mea de a mă dezvolta pe plan artistic și de a oferi oamenilor amintiri și experiențe unice. Am trecut de la grafitti la desen, de la desen la pictură, de la pictură la aerografie, iar apoi mi-am descoperit pasiunea pentru tatuaje și m-am oprit acolo. Acum, nu mă mai imaginez făcând altceva vreodată." Răzvan, un om extraordinar de carismatic, sau, cum i s-a mai spus, "un om al oamenilor", a pornit totul de la 0, muncind să-și îndeplinească visul de a oferi clienților experiențe de neuitat. Încetul cu încetul, a adunat în jurul sau oameni talentați și dedicați artei tatuajelor și a construit ceea ce azi se numește "Old Ink București", un loc unde oamenii se întorc mereu cu drag, de unde pleacă întotdeauna cu zâmbetul pe buze și cu promisiunea că se vor reîntoarce curând (și chiar se întorc! :P). Așadar, Old Ink nu este doar un alt salon de tatuaje din București, ci este acel "acasă" unde clienții își aștern pe piele amintirile cele mai de preț și "remindere" valoroase.

salon tatuaje Old Ink

Ce NE PROPUNEM?

Printre misiunile noastre, se numără:
- ne dorim să facem artă la un nivel superior;
- vrem să creăm un spațiu și un mediu în care oamenii să se regăsească, să fie ascultați și înțeleși, și să li se ofere experiențe deosebite și tatuaje artistice de cea mai înaltă calitate;
- să marcăm amintiri frumoase pe pielea clienților noștri;
- să formăm legături bazate pe încredere și prietenie cu cei ce ne calcă pragul;
- să creăm un mediu propice pentru formarea și dezvoltarea artiștilor;
- să lăsăm în urmă OPERE DE ARTĂ.

De CE SĂ ALEGI OLD INK BUCUREȘTI?

Știm că alegerea unui salon de tatuaje este un proces foarte diferit de la o persoană la alta. Unii aleg salonul în funcție de notorietate, alții în funcție de portofoliu, alții în funcție de prețuri sau pur și simplu alegând primul salon care le apare pe Google.

Așadar, ca să cităm o replică celebră din Brigada Diverse: ,,Cine vă recomandă?`` Pe noi nu recomandă vocea, dar talentul cu siguranță da! • de-a lungul timpului, am fost recomandați de către clienți pentru răbdarea noastră, pentru sugestiile cu care vin artiștii noștri pentru îmbunătățirea sau personalizarea tatuajelor, pentru autenticitatea experiențelor trăite în salonul nostru;
• ni se mai spune că mediul creat în salon este unul extrem de plăcut și relaxant, unde clienții se simt confortabili și ,,între prieteni``;
• Am fost lăudați că suntem în pas cu trendurile și ,,moda``, venind întotdeauna cu idei noi în materie de tehnică, viziune, artă.

Ce putem spune noi despre...noi? Suntem niște oameni dedicați, ne respectăm clienții și munca, rezonăm mereu cu cei care ne vizitează și ne place să ne asigurăm că ei pleacă mereu fericiți și mulțumiți.

Cam atât vrem să spunem despre noi aici, pe internet, însă te așteptăm cu drag oricând în salonul nostru pentru o cafea ca între prieteni, să ne cunoaștem mi bine și să râdem împreună! Vrei să îți faci și un tatuaj după cafea? Perfect! Facem o programare :D!