<meta name="p:domain_verify" content="15a6795546ded6c650d6ecd666377a9e"/>

OLDINK BUCHAREST
Authorized Tattoo & Piercing studio
programeaza-te online

We'll make you

a masterpiece

Povestea salonului de tatuaje Old Ink București a început din dorința materializării unei pasiuni puternice pentru artă vizuală pe care Răzvan, fondatorul acestui business, a avut-o încă din copilărie.

Știm că alegerea unui salon de tatuaje este un proces foarte diferit de la o persoană la alta. Unii aleg salonul în funcție de notorietate, alții în funcție de portofoliu, alții în funcție de prețuri sau pur și simplu alegând primul salon care le apare pe Google.
Așadar, ca să cităm o replică celebră din Brigada Diverse: ,,Cine vă recomandă?“ Pe noi nu recomandă vocea, dar talentul cu siguranță da! De-a lungul timpului, am fost recomandați de către clienți pentru răbdarea noastră, pentru sugestiile cu care vin artiștii noștri pentru îmbunătățirea sau personalizarea tatuajelor, pentru autenticitatea experiențelor trăite în salonul nostru; Ni se mai spune că mediul creat în salon este unul extrem de plăcut și relaxant, unde clienții se simt confortabili și ,,între prieteni“; Am fost lăudați că suntem în pas cu trendurile și ,,moda“, venind întotdeauna cu idei noi în materie de tehnică, viziune, artă.

Tatuaje

Punem suflet în fiecare tatuaj și îți oferim seriozitate & profesionalism

epilare definitivă

Epilarea cu laser dă roade după prima ședință, iar efectele ei sunt îndelungate!

Indepărtare tatuaje

Dacă îți dorești îndepărtarea unui tatuaj, noi te putem ajuta prin tehnologia laser și personalul calificat.

Creme și Accesorii

În salonul nostru vei găsi creme și soluții de îngrijire a tatuajelor și piercingurilor, precum și alte accesorii (bijuterii piercing).

body piercing

Servicii premium de piercing în condiții de maximă igienă și seriozitate.

Cover Up

Ai un tatuaj pe care vrei să îl acoperi? Fă-ne o vizită!

portofoliul nostru

În fiecare zi ne dorim să satisfacem dorințele clienților noștri și de fiecare dată reușim. Aruncă o privire peste câteva modele din portofoliul nostru.

Fă cunoștință cu artiștii noștri

Echipa noastră este formată doar din artiști cu experiență în domeniu. Vă așteptăm la Old Ink Bucuresti, salonul de tatuaje si piercing autorizat, situat in sectorul 1, zona Gara de nord / Calea Plevnei .

CUm lucrăm?

Noi considerăm tatuajul un lucru special în viațî și împreună îți putem satisface dorințele de design și viziune.

Solicită o programare online

Îți stăm la dispoziție oricând. Programează-te la noi și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Ne puteți scrie pe Whats App la numărul de telefon +40 727 206 020

Te rugăm să specifici următoarele: 
– Nume și Prenume, Numărul de telefon, Modelul dorit (poza), Zona și Mărimea.

follow us on instagram

×

Salutare!

Scrie-ne pe Whats App următoarele informații: Nume și Prenume - Numărul de Telefon - Ce tatuaj/piercing îți dorești (poza) - Zona în care ți-l dorești
Oferindu-ne aceste informații, îți vom trimite o ofertă în cel mai scurt timp!  Apasă mai jos pe numele nostru și te redirecționăm către Whats app.

× Programează-te online